ClassVR - Virtual Reality

Kinderen onthouden slechts 10% van wat ze lezen en maar liefst 90% van wat ze zelf meemaken. Het resultaat van uw lessen kunt u dus flink verhogen door met uw klas op stap te gaan. Vooral in deze tijd kan dat best lastig zijn, ClassVR brengt dit binnen handbereik. Met behulp van een Virtual Reality bril kunt u veilig binnen de muren van uw klaslokaal samen met uw klas de mooiste en leerzaamste avonturen beleven.

Klinkt dit ingewikkeld? Dat is het totaal niet! Samen met ClassVR biedt Vitasys een simpel en Nederlandstalig platform aan wat makkelijk in gebruik is. U kiest zelf de content of de locatie die u met uw klas wilt bezoeken en stuurt met een druk op de knop uw leerlingen naar deze plek.

Op het platform zijn beelden van allerlei educatieve onderwerpen. Je kunt samen de natuur in, plekken over de hele wereld bezoeken, het menselijk lichaam van binnen en van buiten bekijken en zelfs over hobby’s, kunst en beroepen leren. En door het dragen van de VR-bril zijn de kinderen er ook echt bij; ze lopen door tropische regenwouden, zitten in de cockpit van een vliegtuig of zijn zelfs te gast op een bruiloft in India.

Het platform staat niet stil en breidt zich steeds verder uit. Er wordt door de educatieve medewerkers van ClassVR namelijk steeds meer nieuwe content toegevoegd. Ook gebruikers uploaden hun eigen content, dit kunt u ook doen en delen met uw collega’s.

Er is geen betere manier om een nieuw lesonderwerp te introduceren. Waar neemt u de klas mee naartoe?

Vul voor meer informatie het volgende formulier in:

 

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Jasper van der Klooster

Voor wie wij werken