Narrowcasting onderwijs

Go Digital!

Narrowcasting onderwijs

Narrowcasting of ook wel digital signage is doelgericht de juiste informatie tonen bij het juiste publiek op de juiste locatie op het juiste tijdstip door middel van beeldschermen. De inhoud van deze presentaties kunnen bestaan uit reclameboodschappen maar kan ook bedoeld zijn om het publiek te informeren. Narrowcasting wordt overal ingezet. Narrowcasting wordt bijvoorbeeld ook ingezet in het openbaar vervoer om reizigers actuele reisinformatie aan te bieden.
Digitaal adverteren
De ouderwetse berichten en posters aan de muur hebben hun langste tijd gehad. Digitaal kunt u in een handomdraai iedere gewenste boodschap intoetsen en vertonen via uw eigen beeldscherm. Een ideale toepassing in wachtruimtes maar ook voor de detailhandel. Maak het verblijf van uw klanten zo aangenaam mogelijk. Houdt u uw klanten zo lang mogelijk in uw zaak. Denk hierbij aan live streaming van bijvoorbeeld een belangrijke Formule 1 race of een belangrijke gebeurtenis. Of misschien kiest de klant juist daarom, om bij u in de zaak te komen. De narrowcasting software van TDM is een cloud-gebaseerde oplossing die volledig vanuit uw webbrowser te beheren en configureren is. Vitasys levert templates zodat u makkelijk van start kan gaan.
De mogelijkheden met narrowcasting onderwijs zijn talloos.
Overal om ons heen wordt narrowcasting toegepast; in winkels, ziekenhuizen, supermarkten, wachtkamers, als wegbewijzering, bij de bioscoop, op scholen, in de snackbar etc.
Narrowcasting om te informeren of te adverteren.
De TDM Digital Signage software werkt op uw computer, uw tablet en zelfs op uw telefoon.
U kunt uw schermen op afstand aan en uit schakelen vanuit de TDM Designer.
Ook kunt u schema’s maken en op geplande tijden schema’s laten uitvoeren.
Narrowcasting onderwijs kan heel breed ingezet worden en is voor elk bedrijf een mooie en moderne manier
om te communiceren of te informeren. Intern als digitale nieuwsbrief. Al wachtende op de lift of bij de koffieautomaat wordt het personeel snel geïnformeerd over het laatste bedrijfsnieuws maar ook bezoekers of patiënten kunt u op deze slimme manier informeren.
U kunt een interactieve presentatie maken met een touch-functie maar ook met een webcam statistieken verzamelen.