MVI en EcoProcura 2018

Wij zijn verheugd u als exposant te mogen verwelkomen op het congres Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI) en de EcoProcura, dé Europese conferentie voor kennisuitwisseling over duurzaam, circulair en innovatiegericht inkopen.

Beide events vinden plaats in Nijmegen van 3 tot en met 5 oktober 2018. Ook dit jaar is er een interessant en inspirerend programma voor alle overheidsprofessionals die een rol spelen bij MVI: beleidsadviseurs, projectleiders, en inkopers. Hoe eerder duurzame of maatschappelijke doelen meegenomen worden in een project, hoe succesvoller de uiteindelijke inkoop. 

Tijdens EcoProcura kunt u in gesprek gaan met andere aanbesteders, beleidsmakers, organisaties, onderzoekers en internationale organisaties. Wanneer u deelneemt aan het MVI-congres kunt u aansluitend ook het plenaire deel en de deelsessies van de eerste dag van EcoProcura bijwonen. Het programma bevat ook een aantal Nederlandse sessies, waarvoor u zich kunt aanmelden. De gemeente Nijmegen nodigt iedereen ook uit voor het avondprogramma.

Een unieke kans om de nieuwste ontwikkelingen uit binnen- en buitenland te horen én ervaringen uit te wisselen met collega’s uit heel Europa. We kijken ernaar uit u samen met Circular Computing te mogen ontvangen.