Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid

Op 17 oktober heeft de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid plaatsgevonden in De Meent Bauerfeind in Alkmaar. Julian Kok en Mark Hiddinga waren aanwezig namens Vitasys met onder andere de laptops van Circular Computing.

De Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid is er in eerste instantie op gericht om het bedrijfsleven in Noord-Holland een overzicht te geven van de mogelijkheden die er zijn en komen op het gebied van verduurzaming, energie en circulariteit. Er waren ongeveer 20 sprekers van bedrijven, die voorop lopen op deze gebieden. Ook was er een inspiratiebeurs, waar Vitasys met het Circular Computing concept met vele bestaande bedrijven maar ook toekomstige medewerkers en ondernemers haar visie kon delen.

De tijd van alleen over verduurzaming praten ligt achter ons; nu gaan we het daadwerkelijk doen. Vitasys pakt door, loopt voorop en blijft leiderschap tonen. Dit doet zij niet alleen, maar samen met klanten, leveranciers en ook studenten. Dit betekent dat we samen met de keten innoveren, maar altijd met ‘duurzaamheid zonder compromis’ als uitgangspunt. We willen dat onze klanten een duurzame keuze hebben, maar met de kwaliteit, zekerheid en prestaties zoals ze van ons gewend zijn.

Vitasys ziet dat de onderneming van de toekomst zich niet alleen bewust is van de omgeving, duurzaamheid en circulair ondernemen, maar ook vooral sociaal en maatschappelijk betrokken is. Dit is wat wij willen en moeten zijn om waarde te kunnen blijven toevoegen aan onze maatschappij. Hiervoor hebben wij het programma Vitasys|2025. Binnen dit programma werken wij aan Duurzaamheid en MVO en zetten wij een stip op de horizon.

De Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid heeft weer vele ideeën en inzichten gebracht. Ideeën die nu met behulp van ICT toepasbaar zijn. Oplossingen die innovatief maar ook duurzaam zijn. Wij gaan ervaren dat deze positief bijdragen aan de business, aan de maatschappij maar ook aan onze aarde.

Vitasys bedankt de organisator ‘Nederlandse Zaken’ voor het mogelijk maken van deze Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid.