Als IT-professionals met een enorme nieuwsgierigheid naar nieuwe producten, zijn we altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen in IT. Puzzelen, kijken wat je ermee kunt om écht mee te kunnen denken.

Als we een idee hebben, willen we ook dat het werkelijkheid wordt. Dus gaan we aan de slag. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze leveranciers én door goed te luisteren naar onze klanten.

Daarbij werken we graag samen met partijen die ons op nieuwe ideeën brengen. Zo kunnen we de allerbeste producten van onze leveranciers zo exact mogelijk laten aansluiten op úw wensen.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Het is maandagochtend 8:30 uur, je bespreekt met je collega’s het weekend en opent vervolgens je laptop om de mailboxen te checken. Je ziet dat er aanvragen voor offertes zijn binnengekomen en overlegt met een collega wie welke taken oppakt. Je belt de accountmanager om de binnengekomen verzoeken te bespreken en hieruit blijkt dat er nog een paar technische uitdagingen zijn. Om deze uitdagingen juist op te pakken ga je opzoek naar een oplossing. Terwijl je daarmee bezig bent, gaat de telefoon met een vraag omtrent schade aan een Chromebook. Je meldt deze aan in het systeem zodat jouw technische collega dit op kan pakken. Als je alles hebt uitgezocht, open je het ordersysteem en voer je offertes in. Deze stuur je naar de klant.

In de middag is het tijd voor een training over de laatste ontwikkelingen van Microsoft. Tijdens de training, komt er via e-mail een akkoord op een offerte die je deze ochtend hebt verstuurd. Deze zet je om in een order zodat de Inkoper het verder op kan pakken.

Onze ideale collega heeft de volgende eigenschappen

  • Sterke communicatieve en sociale vaardigheden
  • Basiskennis van diverse IT-Oplossingen (Wees niet bang, onze collega’s zijn bereid je de in’s & out’s te leren)
  • Zeer gestructureerd en stressbestendig
  • Interesse in innovatie
  • Minimaal MBO Werk en denkniveau
  • Bij voorkeur enige werkervaring binnen een commerciële functie
  • Ervaring met ordermanagementsystemen is een pluspunt

Getuigenissen

Een bedrijf met goede service en kwaliteit. Maar ook een maatschappelijke ondersteuning voor verenigingen en organisaties in de regio.

Robert Gieling:
Service Adviseur | Stokman Renault & Dacia

Snelle directe communicatielijnen en een meedenkende oplossings- en klantgerichte houding maakt dat wij de samenwerking met Vitasys als zeer positief ervaren.

Ineke Bartholomée:
ID Stijl | VastGoed styling

Vitasys beheert al jaren mijn gehele IT-omgeving. De ideale oplossing: ’Vitasys Rust’. Een Managed IT Service om alles up-to-date te houden. Tegen een bijzonder aangenaam tarief. Zo heb ik er geen omkijken naar en ben ik ervan verzekerd dat alles werkt zoals het moet. Vitasys leverde tevens een narrowcasting-oplossing en camera’s t.b.v. pand-beveiliging.

Michel Doorn:
Directeur | Michel Doorn Rioolservice

We hebben de eerste circulaire laptop inmiddels in gebruik en de gebruiker is zeer tevreden. Ziet er top uit en werkt dus ook super.

Mark de Groot:
Regiomanager | Stichting Noppes IJmond