Go2017 – Hét Google Onderwijsevenement van 2017Op 5 april organiseert Vitasys hét Google Onderwijs-evenement van 2017: Go2017.
Inschrijven voor Go2017 is helaas niet meer mogelijk. Gezien de enorme toeloop zullen we een extra dag organiseren. We maken de datum en locatie in de week van 6 maart bekend.
In één dagdeel bent u volledig op de hoogte van alle relevante Google producten en diensten voor het primair en voortgezet onderwijs. Bent u directeur, ICT-coördinator of leraar uit het PO of VO en wilt u meer weten over bijvoorbeeld Google Expeditions (de virtual-reality-oplossing van Google voor het onderwijs), Chromebooks of alle online Google toepassingen (G Suite for Education) dan is deze dag voor u op maat gesneden.
U krijgt een helder beeld welke mogelijkheden er zijn en wat het betekent voor uw school om Google oplossingen in te zetten in het primaire en secondaire proces. Naast de producten maakt u kennis met de begeleiding en trainingen die Vitasys voor u klaar heeft staan om uw team toe te rusten met de benodigde kennis en vaardigheden voor een succesvolle implementatie.

Waar en wanneer?
Go2017 is op woensdag 5 april 2017
(In het kantoor van Google).
Claude Debussylaan 34 – 1082 MD – Amsterdam.


U kunt kiezen voor deelname:
Ochtend 09.00 – 12.30 uur (wordt afgesloten met een lunch).
Middag 13.00 – 16.30 uur (begint met een lunch).
De dagdelen hebben een identiek programma.
Er zijn geen kosten aan deelname verbonden. Aanmelden is wel verplicht.
Er zijn een beperkt aantal plaatsen (50 per dagdeel), dus wees er snel bij. Vol is vol.
Het programma bestaat uit een korte opening waarin de visie van Google op onderwijs wordt toegelicht. Onderwijsprofessionals van Vitasys maken de vertaalslag naar wat dit voor uw school kan betekenen in de praktijk.
Workshops en presentaties
Daarna zijn er verschillende workshops en presentaties waarin de belangrijkste Google oplossingen worden toegelicht.
Google Expeditions (VR)
Chromebooks
Praktische implementatie en trainingen
G Suite for Education in het primair en secondair proces
Programma
[volgt zo spoedig mogelijk]
Inschrijven voor Go2017 is helaas niet meer mogelijk. Gezien de enorme toeloop zullen we een extra dag organiseren. We maken de datum en locatie in de week van 6 maart bekend.