Maak kennis met circulaire IT

Waarom HP Approved Selection?

HP Approved Selection staat voor een circulair keurmerk dat alle onzekerheden over refurbished producten wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel) om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen die verwacht wordt van HP-producten.

 

 

De voordelen van HP Approved Selection:

 

Circulaire economie

HP Approved Selection stelt eindgebruikers en bedrijven in staat om op grote- en kleine schaal bij te dragen aan de circulaire economie zonder in te leveren aan performance.

Kwaliteitsborging

De kwaliteitsborging van HP plus de duurzame (en financiële) voordelen van circulaire hardware maken de transitie naar circulaire IT toegankelijk voor iedereen.

Ecologische voetafdruk

HP Approved Selection by Flex IT helpt de ecologische voetafdruk van bedrijven te verkleinen en kostbare grondstoffen te besparen

Mogen we u mailen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur

Krachtige beveiliging die je kunt vertrouwen!

Windows 10 beschikt over ingebouwde beveiligingen voor je gegevens, apparatuur en personeel, waarmee je zakelijke informatie en persoonlijke identiteiten kunt beveiligen, zelfs op verloren of gestolen apparaten

Gegarandeerde beveiliging met Windows

Alle HP Approved Selection producten worden geleverd met een authentieke Windows 10 Pro licentie. Windows 10 is specifiek ontworpen om beveiliging te maximaliseren.

Bestand:Windows 10 Logo.svg - Wikipedia