HP Approved Selection

Waarom HP Approved Selection?

HP Approved Selection staat voor een circulair keurmerk dat alle onzekerheden over refurbished producten wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel) om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen die verwacht wordt van HP-producten.

De voordelen van HP Approved Selection:

Circulaire economie
Als Accountmanager bij Vitasys werk je in Zwaagdijk-Oost met een gedreven team en ben jij verantwoordelijk voor jouw deel van de zakelijke en semi-overheid relaties van Vitasys. Daaronder valt het voorbereiden en begeleiden van projecten, maar ook het adviseren van klanten. Je houdt de ontwikkelingen van de markt nauwkeurig bij, daarmee kun je de klant de beste automatiseringsoplossingen bieden. Daarnaast benader je nieuwe klanten en breid je het huidige klantcontact op een proactieve manier uit. Intern ben je verantwoordelijk vHP Approved Selection stelt eindgebruikers en bedrijven in staat om op grote- en kleine schaal bij te dragen aan de circulaire economie zonder in te leveren aan performance.

Kwaliteitsborging
De kwaliteitsborging van HP plus de duurzame (en financiële) voordelen van circulaire hardware maken de transitie naar circulaire IT toegankelijk voor iedereen.

Ecologische voetafdruk
HP Approved Selection by Flex IT helpt de ecologische voetafdruk van bedrijven te verkleinen en kostbare grondstoffen te besparen

Krachtige beveiliging die je kunt vertrouwen!
Windows 10 beschikt over ingebouwde beveiligingen voor je gegevens, apparatuur en personeel, waarmee je zakelijke informatie en persoonlijke identiteiten kunt beveiligen, zelfs op verloren of gestolen apparaten

Gegarandeerde beveiliging met Windows
Alle HP Approved Selection producten worden geleverd met een authentieke Windows 10 Pro licentie. Windows 10 is specifiek ontworpen om beveiliging te maximaliseren.

Mogen we u mailen?

Hidden

Getuigenissen

Een bedrijf met goede service en kwaliteit. Maar ook een maatschappelijke ondersteuning voor verenigingen en organisaties in de regio.

Robert Gieling:
Service Adviseur | Stokman Renault & Dacia

Snelle directe communicatielijnen en een meedenkende oplossings- en klantgerichte houding maakt dat wij de samenwerking met Vitasys als zeer positief ervaren.

Ineke Bartholomée:
ID Stijl | VastGoed styling

Vitasys beheert al jaren mijn gehele IT-omgeving. De ideale oplossing: ’Vitasys Rust’. Een Managed IT Service om alles up-to-date te houden. Tegen een bijzonder aangenaam tarief. Zo heb ik er geen omkijken naar en ben ik ervan verzekerd dat alles werkt zoals het moet. Vitasys leverde tevens een narrowcasting-oplossing en camera’s t.b.v. pand-beveiliging.

Michel Doorn:
Directeur | Michel Doorn Rioolservice

We hebben de eerste circulaire laptop inmiddels in gebruik en de gebruiker is zeer tevreden. Ziet er top uit en werkt dus ook super.

Mark de Groot:
Regiomanager | Stichting Noppes IJmond