Duurzaam

VITASYS|2025
DUURZAAM EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De onderneming van de toekomst is zich niet alleen bewust van zijn omgeving, duurzaam en circulair, maar is vooral ook sociaal en maatschappelijk betrokken. Dit is wat wij willen en moeten zijn om waarde te kunnen blijven toevoegen aan onze maatschappij. Hiervoor hebben wij het programma Vitasys|2025. Binnen dit programma werken wij aan Duurzaamheid en MVO en zetten wij een stip op de horizon.

Duurzaamheid De tijd van alleen over verduurzaming praten ligt achter ons; nu gaan we het daadwerkelijk doen. Vitasys pakt door, loopt voorop en blijft leiderschap tonen. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Dit betekent dat we samen met de keten innoveren, maar altijd met ‘duurzaamheid zonder compromis’ als uitgangspunt. We willen dat onze klanten een duurzame keuze hebben, maar met de kwaliteit, zekerheid en prestaties zoals ze van ons gewend zijn.

Mogen we u mailen?

Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur

Circular computing

We zijn er trots op dat Circular Computing ons heeft aangewezen als exclusieve reseller voor Nederland. Onze Circulaire laptops leveren een duurzaam alternatief zonder een compromis op prestatie en kwaliteit.

Wij accepteren geen compromis op het gebied van prestatie, kwaliteit en duurzaamheid als het gaat om de technologie waar ons bedrijf op draait. En dat zullen we ook nooit van onze klanten vragen.

Onze circulaire laptops zijn uniek. Circulaire laptops zijn de topproducten uit het assortiment van merken als HP en Lenovo. Modellen die een volledig proces van remanufacturing doorlopen. Remanufacturing is geen compromis, maar een proces om te komen tot de kwaliteit van een nieuwe laptop, met meerwaarde.

Lees hier meer

Vitasys: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemer

MVO
Vitasys heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hoog in het vaandel staan. Als bedrijf bevinden wij ons in de unieke positie om op bepaalde gebieden ons steentje bij te dragen, vaak op een bijzondere manier maar daarmee juist heel waardevol. Onze samenwerking met WerkSaam en ons founderschap van de Westfriese Uitdaging zijn twee mooie voorbeelden.

WerkSaam
Vitasys probeert mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven op passend werk.
WerkSaam is een regionale bemiddelaar in werk waarbij uitgegaan wordt van de eigen kracht van mensen. Doel is vooral om passend werk te vinden, regulier waar dat kan en beschut waar dit nodig is.
Voor meer informatie: https://www.werksaamwf.nl/Home

De Westfriese Uitdaging
Vitasys heeft zich gecommitteerd aan de Westfriese Uitdaging. Het biedt ons de kans om, met alle kennis en kunde die aanwezig zijn, ons ook buiten de bestaande projecten in te zetten voor West-Friesland, de regio waar we ons zeer verbonden mee voelen. Waar onze roots liggen, waar we projecten realiseren en waar veel van onze werknemers wonen. En daar zijn we trots op.

De Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat bedrijven uitdaagt om Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen om daarmee stichtingen en verenigingen in West-Friesland te ondersteunen. Door de betrokkenheid van Vitasys is het mogelijk om nog veel meer lokale stichtingen en verenigingen in West-Friesland te ondersteunen.
Het doel van de Westfriese Uitdaging is samenwerking tot stand te brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Door maatschappelijk betrokken te ondernemen laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Westfriese samenleving zien.

De Westfriese Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (geld) en menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een bedrijvennetwerk waarin ondernemingen gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in West-Friesland te verbeteren. Neem voor meer informatie over de Westfriese Uitdaging eens een kijkje op de website: https://westfrieseuitdaging.nl/. Misschien heeft u dan ook een match en kunt u uw maatschappelijke betrokkenheid ook omzetten in concrete acties.

De aanmelding van Vitasys bij de Westfriese Uitdaging heeft al aardig wat matches opgeleverd die we met veel plezier hebben omgezet in acties.

Bekijk hier onze matches