Duurzaam

VITASYS|2025
DUURZAAM EN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD

De onderneming van de toekomst is zich niet alleen bewust van zijn omgeving, duurzaam en circulair, maar is vooral ook sociaal en maatschappelijk betrokken. Dit is wat wij willen en moeten zijn om waarde te kunnen blijven toevoegen aan onze maatschappij. Hiervoor hebben wij het programma Vitasys|2025. Binnen dit programma werken wij aan Duurzaamheid en MVO en zetten wij een stip op de horizon.

Duurzaamheid De tijd van alleen over verduurzaming praten ligt achter ons; nu gaan we het daadwerkelijk doen. Vitasys pakt door, loopt voorop en blijft leiderschap tonen. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze klanten, leveranciers en medewerkers. Dit betekent dat we samen met de keten innoveren, maar altijd met ‘duurzaamheid zonder compromis’ als uitgangspunt. We willen dat onze klanten een duurzame keuze hebben, maar met de kwaliteit, zekerheid en prestaties zoals ze van ons gewend zijn.

HP Approved Selection staat voor een circulair keurmerk dat alle onzekerheden over refurbished producten wegneemt. Dankzij grondige testprocessen (zowel cosmetisch als functioneel) om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen die verwacht wordt van HP producten. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de HP Approved Selection.

Mogen we u mailen?

  • Hidden
Of neem direct contact op:
Tel: 0228 594080
email linked in
Uw contactpersoon:

Tim van Dam
Operationeel directeur