Welkom in de Vitasys webshop ten behoeve van het Ashram College. Het bestelproces voor uw Chromebook loopt evenals het betaalproces via Vitasys, de computerleverancier van uw school.

De Chromebooks waar u uit kunt kiezen zijn speciaal gemaakt voor het onderwijs, voorzien van bijbehorende software en geleverd in een hardcoverdraagtas. U heeft de mogelijkheid om ineens te betalen (koop) of gespreid over 36 maanden (huurkoop).

Dit servicepakket bestaat uit:

  1.  ASUS Garantie 36 maanden
  2. Aanvullende Vitasys Premium Service  gedurende 36 maanden via Vitasys
  3. Service. Op beide locaties van het Ashram College is de gehele week een helpdesk aanwezig voor dienstverlening
  4. In geval van een reparatie ontvangt de leerling een vervangend Chromebook

Met de aanschaf van dit Chromebook verzekert u zich van een goed werkend Chromebook, speciaal gericht op het onderwijs en ’leerlinggebruik’, met een optimaal aanvullend servicepakket. Alle servicevoorwaarden vindt u hier (nog te koppelen).

U hebt de keuze uit de volgende Chromebooks en betalingsmogelijkheden:

Koop, betaling ineens
Wanneer u kiest voor deze optie, zenden wij de volgende werkdag een factuur met de mogelijkheid van een iDEAL betaalverzoek. Zodra de betaling is ontvangen, nemen wij de order in behandeling.

ASUS Chromebook Flip C214Eenmalig € 499,- incl. btwInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantieASUS Chromebook C204 TOUCHEenmalig € 449,- incl. btwInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantieASUS Chromebook C204 NON-TOUCHEenmalig € 419,- incl. btwInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantie

Huurkoop, betaling in 36 termijnen + eenmalig € 50 borg
Wanneer u kiest voor deze optie, zenden wij de volgende werkdag een factuur met borg toe, met de mogelijkheid van een iDEAL betaalverzoek. Daarnaast sturen wij de huurovereenkomst en de Sepa machtiging toe. Zodra de betaling van de borg is ontvangen en de documenten getekend retour zijn ontvangen, nemen wij de order in behandeling. Na afloop van de periode van 36 maanden en na afbetaling van de termijnen, is de Chromebook uw eigendom.

ASUS Chromebook Flip C214Maandelijkse termijn:
€ 15,00 incl. btwTotaalbedrag: € 540,- incl. btw
+ € 50 borgInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantie
ASUS Chromebook C204 TOUCHMaandelijkse termijn:
€ 14,00 incl. btwTotaalbedrag: € 504,- incl. btw
+ € 50 borgInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantie
ASUS Chromebook C204 NON-TOUCHMaandelijkse termijn:
€ 13,00 incl. btwTotaalbedrag: € 468,- incl. btw
+ € 50 borgInclusief beschermhoesInclusief 36 maanden garantie

U kunt uw Chromebook aanschaffen door het invullen van onderstaand bestelformulier. Uiteraard worden uw ingevulde gegevens beveiligd verzonden en houden wij rekening met uw privacy. Meer info hierover vindt u hier.

De bestellingen worden begin augustus volgens Covid19 richtlijnen bij u thuis afgeleverd.