Vitasys winnaar ‘Aerohive Fastest Growing Partner’

Tijdens de uitreiking van de Aerohive awards op 1 februari  2017, ontving Vitasys de award voor ‘Fastest Growing Partner’ . Uit handen van Aerohives’ Gaby Kroet – Regional Sales Director Benelux. “Een award waar we trots op zijn en die bevestigt dat wij het afgelopen jaar mooie stappen hebben gemaakt”, aldus Vitasys André Hundman.
Vijf jaar geleden startte Vitasys met de levering van Aerohive Wifi producten. “Onze omzetgroei in Aerohive hebben we zeker te danken aan de hoge kwaliteit van de inrichting van de Wifi-omgevingen die onze engineers leveren”, aldus Hundman. Om aan de steeds toenemende vraag te kunnen voldoen, heeft Vitasys inmiddels drie volledig Aerohive gecertificeerde engineers aan het werk.
Met de komst van de nieuwe AVG wetgeving, zal het belang van een veilige Wifi-omgeving alleen maar toenemen. Maar ook de stabiliteit van het netwerk is voor veel bedrijven van levensbelang. Ondernemers die hun bestaansrecht bijvoorbeeld ontlenen aan productie of distributie. Deze kunnen het zich eenvoudigweg niet permitteren dat – door het wegvallen van het Wifi-signaal – hun productie- of sorteermachines stil komen te staan. Met haar weldoordachte Wifi-omgevingen, biedt Vitasys ondernemers de zekerheid dat kritische bedrijfsprocessen altijd door kunnen gaan. Zonder oponthoud of down time.